Wil jij weten hoe jouw crowdfunding campagne goed op gang komt? 

Bestel direct het boekje voor €22,50 incl. BTW zodat jij het maximale uit crowdfunding haalt en bij jouw doel uitkomt. De verzending is voor onze rekening.

Gebaseerd op ervaringen van Arthur van de Graaf

Wil jij goed starten en verder komen met jouw crowdfunding? Eerste Hulp Bij Crowdfunding weet wat nodig is om met positieve energie een succesvolle campagne te realiseren. Wij weten wat jij nodig hebt om iets nieuws te starten of iets bestaands te behouden en/of vernieuwen.

In 2014 coördineerde Arthur de crowdfunding campagne van The Ocean Cleanup van Boyan Slat. Met deze campagne is ruim $ 2 miljoen opgehaald bij 38.000 mensen uit 160 landen. Inmiddels heeft hij meer dan 200 campagnes begeleid waarmee alles bij elkaar meer dan € 11 miljoen is opgehaald. Hij kan niet wachten om ook jou te helpen starten!

Eerst zelf de preview EHBC lezen?

Ga gericht met crowdfunding aan de slag door middel van een goede voorbereiding.

Graag delen we onze praktische tips met je, gebaseerd op de geleerde lessen tijdens het begeleiden van meer dan 200 projecten. Download gratis de preview!

Zelf aan de slag

Wanneer gewenst, beschik je over specialisten
met de juiste kennis en ervaring.

Op het moment dat jij het nodig hebt, staat Get a Crowd voor je klaar. Zelf maak je echter al mooie stappen met onze content. Lees voor gebruik de bijsluiter met praktische tips en adviezen.

Contact

Algemene VoorwaardenPrivacy Policy  /  KvK: 74829483  /  RSIN/BTW: NL178307154B01  

© 2019 Eerste Hulp Bij Crowdfunding /  EHBC is een product van Get a Crowd / Alle rechten voorbehouden